Flippar & Floppar 19/20

Diskutera om och omkring Cluben
Användarvisningsbild
Hockeytröjan
Rutinerad
Inlägg: 2405
Blev medlem: 02 dec 2013, 23:18

15 aug 2019, 16:05

Ja det ska verkligen bli intressant det här. Känns som det finns ganska stor flipp/flopp-potentia/risk i ovanligt många spelare i år. Så är det ju när man värvar med lägre budget - Det blir lite mer chansartat.

På förhand tycker jag att varenda spelare kan bli flipp eller flopp förutom nedanstående:

Holös - Han kommer vara riktigt bra och nyttig - Varken mer eller mindre
Little - Garanterad klass!
Sebbe - Man vet var man får där också, tyvärr på ett mindre bra sätt
Jimmy - Samma där, fast på ett bra sätt
Filip - Har tyvärr för hans del hamnat i ett fjärdekedjefack. Jag ser inget i hans spel som kan få honom att lyfta, eller dala för den delen.

Det är bara att resten av laget ser till att flippa då! Då kan det bli riktigt bra :lol:
Mittzon
Erfaren
Inlägg: 701
Blev medlem: 25 jul 2017, 17:47

16 aug 2019, 19:35

Flopp 1: Gordon. Någon gång ska den där kroppen ta slut och med den spelstilen kan det gå ruggigt snabbt utför. Har inget spelsinne som gör att han kommer åldras "bra" utan det mesta går mer eller mindre ut på ett slita och att vara tung. Känns dessutom som det finns en risk att Gordon får ta en roll lägre ned i kedjorna och en roll framför mål i PP. Inget bra kontrakt alls när det skrevs och tror det kommer bli ett riktigt tungt kontrakt inför nästa säsong.

Flopp 2: Somliga supportrar. Alltid lika intressant att se när somliga tippar laget runt plats 10-12 och när laget sedan ligger på den placeringen efter 45 omgångar blir det ett jävla gnäll från samma supportrar om att ingen visar vilja eller kämpar och allt är skit och att den ena efter den andra ska få sparken. Många supportrar funkar ganska enkelt. Vinner laget så gnälls det ingenting på inställningen hos spelarna men så fort förlusterna kommer, oavsett om laget förlorar "lika ofta som förväntat", kommer det klassiska fram om att ingen spelare vill något. Därav är jag övertygad om många som säger sig kunna "köpa" en placering runt plats 10-12 innerst inne inte kan acceptera en sån säsong oavsett hur spelet på isen ser ut.

Flipp: JJ. Finns ingen som man bara väntar på att ta nästa steg. Har Ginning tillräckligt mycket skicklighet för att ta ett stort steg framåt? Tveksamt. Är Lycksell en tillräckligt stor talang för att kunna ta steget från icke-produktiv till produktiv på en säsong? Tveksamt. I brist på annat blir det JJ här. Lär förmodligen få stå lite mer än förra året och med tanke på att Gustavsson knappast blir yngre och bättre finns det möjlighet för att det blir mer 1A-1B på målvakterna.
Gör som en anka. Håll dig lugn på ytan, och paddla utav bara helvete därunder.
Skriv svar